Història

A finals dels anys 70, l’increment de població del nostre barri, va fer necessària l’ampliació del Col·legi Immaculada Vedruna.
L’escola estava situada a la cantonada dels carrers Mallorca amb Dos de Maig. Just al costat de l’escola es trobava la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola. En aconseguir el trasllat de l’Església al carrer Provença es va poder aprofitar el terreny que aquesta ocupava, per a l’ampliació del Col·legi.

L’ampliació va generar un espai d’esbarjo, que posteriorment esdevingué la pista de bàsquet actual.

El Club de Bàsquet Imma va iniciar-se gràcies als esforços, d’una banda de l’Associació de Paresd’Alumnes i d’altra banda de la Religiosa Vedruna Carme Tormo.
La iniciativa provocà una obertura de l’escola a l’exterior i a la participació  tant dels alumnes com dels pares  i una possibilitat de donar a conèixer l’escola.

Avui día el Club és el fil conductor d’aquells alumnes, que jugant a bàsquet a l’escola, desitgen seguir vinculats a l’escola i en contacte amb els seus antics companys.
Tot i que la majoria dels nostres jugadors provenen de l’escola, també tenim altres d’altres procedències que s’adapten a la nostra manera de veure aquest esport.

En aquests 38 anys d’història hem tingut equips amb resultats excel·lents, i d’altres amb més mala sort, temporades bones, regulars o dolentes, però la nostra finalitat segueix sent el mateix: educar a través de l’esport, fomentar l’amistat i la companyonia, i en l’àmbit esportiu, aconseguir el màxim dins de les nostres possibilitats, sigui quin sigui el nostre nivell.

Tot això no hagués estat possible sense la col·laboració desinteressada de persones que han dedicat el seu temps lliure a la tasca d’organitzar el Club, de la qual n’han participat famílies senceres.

Seria difícil esmentar-les totes, però si algú mereix especial atenció és el Sr. Delfí Sayos; des de pràcticament l’inici, ha estat l’ànima i el referent del Club.  GRÀCIES.

També un agraïment especial a l’Escola per l’ús de les seves instal·lacions i l’ajuda prestada en tot moment.
Durant aquests anys hem rebut a més a més aportacions econòmiques d’algunes entitats, comerços etc. Gràcies per ajudar-nos a sobreviure.
I sobretot, gràcies a tots els nostres jugadors.